360 panorama visninger - andre bransjer


Internet som reiseguide
De aller fleste av oss bruker nå internett for å finne informasjon om feriesteder. Dette gjelder ikke bare for søk etter overnatting, og transport, men også for attraksjoner, fritids- og rekrasjonstilbud i det aktuelle området.
Uavhengig om det gjelder kulturminner, golfbaner, høyskoler, spa eller tivoli, vil 360 panorama visninger med interaktive Plantegninger/Kart og profesjonelle still-bilder hjelpe dere å få maksimalt ut av internett annonsene deres.
Ved å la oss levere de nevnte tjenestene kan dere vise frem deres tilbud og arealer på best mulig måte. Våre visninger kan knytte sammen 360 bilder, still-bilder, lyd, musikk, kart/plantegninger til en komplett presentasjon av deres tilbud. De lar dere vise frem inne og utearealer i sin helhet.

Interaktivitet fanger folks oppmerksomhet
360 panorama visninger gir en ekstra dimensjon til markedsføringen av deres tilbud på internett. Slike visninger lar seeren ta del i opplevelsen, derfor tar de seg ofte lenger tid til å kikke gjennom annonser med slike visninger.

Økt tilgang
Våre visninger gjør det mulig å tilby online visninger til hvem som helst, hvor som helst, 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Vår teknologi hjelper dere å på en enkel måte tilby den best mulige presentasjonen av deres tilbud over nettet.
Plasserer potensielle kunder på stedet

Seere kan styre kameraet fritt for å se seg om, de kan også zoome inn på detaljer. Disse bildene er knyttet til plantegninger/kart med kompass-effekt som beveger seg i takt med dine bevegelser. Ved å vise hele arealet istedet for indivduelle aspekter, formidler våre visninger tilbudet på en unik måte. Dette gir seeren en følelse av å være der, og lar dem visualisere seg i situasjonen. Dette gir dem tryggheten de beøver for å bestille av nettopp dere.

En golfturist bør ikke lenger nøye seg med et bilde av klubbhuset og et greenflagg, men kan ta en tur rundt på banen og se utvalgte hull fra tee og green. De velger enkelt hvilket hull de vil se på kartet og kan hele tiden orientere seg ved hjelp av kompasset. Det samme prinsippet gjelder for alle de nevnte bransjene.

360 panorama visninger lar potensielle kunder utforske ditt tilbud, og kan spesialtilpasses etter behov og ønsker. Har dere lokaler eller utearealer kan vi gi markedsføringen et solid løft.

Kontakt oss for et
uforpliktende tilbud!

forrige side