Klargjøring av eiendommen for fotgrafering


Bildene er tatt i to identiske leiligheter. Beveg musepilen over bildet for å se hvordan klargjøring og rydding forbedrer inntrykket. Klargjøring er vel anvent tid!

Som selger kan du hjelpe oss å oppnå best mulig resultat for både still-bilder og visninger. Ryddige rom ser både større og penere ut på et bilde, det er derfor ikke så mye som skal til for å oppnå gode resultater. Dette arbeidet er vel anvendt tid man også får igjen for på personlige visninger senere i salgsprossessen

Hvorfor er det viktig å klargjøre eiendommen?
Det er en klar sammenheng mellom hvor godt du har forberedt boligen din til fotografering og sluttresultatet - bildene & 360 visningen. Ved å rydde og tenke over hvordan du vil presentere eiendommen din kan dere gi oss et best mulig utgangspunkt for en vellykket fotoseanse. Det er ønskelig at mest mulig av slikt “forarbeid” er gjort før fotografens ankomst.

Generelt er det viktig å ha det ryddig i alle rom. Et rom fylt av mange gjenstander vil se rotete ut på bilder og skape inntrykk av at rommet er mindre.
Sørg for at alle lyspærer fungerer, og sett gjerne frem friske blomster.
Spor etter kjæledyr, som f.eks. hundeseng, matskåler o.l. bør fjernes.

Det er ofte lurt å bruke et rom til å gjemme unna overflødige gjenstander og møbler. Rådfør deg gjerne med megler om dette.
Vi har satt opp noen tips for å hjelpe deg å forberede boligen din på best mulig måte. Det enkle og ryddige er ofte det beste.

neste side